Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστήριο του Περικλή Καβαλιέρου

Ημερομηνία Δημοσίευσης:Τετάρτη 7 Μαρτίου, 15:01
Συντάκτης : Andreas Mallis
Θεματική Ενότητα : Ειδήσεις
Κατηγορίες : ΜΗΛΟΣ

Με αφορμή τους αγώνες στίβου που έγιναν στην Θήβα και τις σημαντικές επιτυχίες των μικρών ταλαντούχων αθλητών στίβου που έχω την τιμή να γυμνάζω, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους παρακάτω:

α) Όλα τα παιδιά που συγκροτούν την σημερινή ομάδα (Μαρκέτος Αντώνιος, Μάλλη Ιωάννα, Νομικού Μαριλίζα, Μαρκέτος Νικόδημος, Καβαλιέρου Μαρία, Καβαλιέρος Μάνος, Μάλλη Μαρία, Δάμη Χριστίνα, Ντούλα Κρίστιαν, Μαρκέτος Τιμόθεος, Πουλημένος Χρυσόστομος και το νέο μέλος Ζώρζου Μάλλη Κυριακή) για τις σπουδαίες επιτυχίες και τις χαρές που μου έχουν χαρίσει, αποτέλεσμα της σκληρής χρόνιας και επί παντός καιρού προσπάθειάς τους.

β) Τον Πρόεδρο του « Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών » κ. Αθανάσιο Βλάχο για την τιμή που μου έκανε με το να με βραβεύσει με το Βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι» για την 20ετή προσφορά μου στον Κλασικό αθλητισμό.

Επίσης τον Πρόεδρο του « Γ.Ερμή Σχηματαρίου» κ. Τάκη Θεόδωρου και τον έφορο στίβου της ίδιας ομάδος κ. Καρυλάκη Γεώργιο για το αμέριστο ενδιαφέρον και φιλοξενία των παραπάνω αθλητών.

γ) Τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για την προβολή που τυγχάνουν οι προσπάθειες και τα αποτελέσματα των αθλητών μου τώρα αλλά και στο παρελθόν.

δ) Τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Σιόβα Δημήτριο για την φιλοξενία και το ενδιαφέρον του κατά το διάστημα της παραμονής μας ( 2-3-2012) στο στάδιο της Ν.Σμύρνης για την χορήγηση αθλητικού υλικού από τον Πανιώνιο.

ε) Τον Δήμο Μήλου και κυρίως τον Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη για το ενδιαφέρον του και την δωρεάν μετακίνησή μας από Μήλο – Αθήνα προκειμένου να μετάσχουν οι αθλητές μας στους αγώνες στην Θήβα.

στ) Την Μάλλη Ειρήνη, Μάλλη Κώστα, Δάμη Αλέξανδρο και Μάλλη Μανώλη για την βοήθεια και τις υπηρεσίες που προσφέρουν κατά την διάρκεια της προπόνησης των αθλητών.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους σπουδαίους αθλητές που γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες μου το διάστημα 1993-1999, προσφέροντας μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές έως σήμερα στην ιστορία του Μηλέικου στίβου (κατάκτηση 10 πανελλήνιων μεταλλίων, συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες ως μέλη της Εθνικής Ελλάδος)

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΚΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου